SESSIONS EMBARÀS:

-El vestuari ho parlarem tot abans tranquilament. Recomano roba clara i que no sigui estrident. Sempre que sigui sense dibuixos ni lletres que ens puguin distreure, per tant, com més llisa millor. També podem treballar amb colors foscos!
-Les samarretes de lycra, les que apreten, funcionen molt bé.
-Disposo de fulards de diferents colors per fer-los servir com a top, queden molt xulus!!!
Si fem exterior, ens podem "desmadrar" més amb els colors però sense els dibuixos, lletres...
-Pel maquillatge cap problema, mentres no s'abusi!
-Calçat: dins l'estudi no es podrà entrar calçat, si el calçat ha de sortir a la foto, aquest es portarà net dins una bossa, mai directe del carrer i s'utilitzarà en el moment indicat.
-Pel dia de la sessió, evitar olis i cremes pels brillos de la pell.
-El millor moment és entre les setmanes 30 a la 35. La panxa és quan està més rodoneta i la futura mare no es troba tan pesada. A mesura que s'arriba al final de la gestació, la panxa va baixant i perdent la forma rodona. És clar que depen de cada dona, per això deixar-ho tot parlat com abans millor.

-Pel procés de l'embaràs (mes a mes), un mínim de 6 fotos més la última amb el nadó en braços. Abans de fer la primera, hem d'acordar la roba, etc per poder-ho mantenir durant tots aquests mesos.
-Caldrà tenir en compte les marques a la pell de la roba, ja que és una sessió de 10' i no tenim temps de que marxin. I també evitar olis i cremes corporals pels brillos a la pell.
-Cada vegada ensenyaré 2 o 3 fotos sense edició per escollir-ne una, la qual s'editarà i es reservarà pel muntatge final.

SESSIÓ NOUNAT:

-S'ha de reservar durant l'embaràs ja que les fem durant els 10 primers dies de vida per aprofitar la posició fetal que encara tenen, dormen molt i la pell no es pela del tot. El nounat canvia moltíssim amb pocs dies i val la pena aprofitar aquest moment. Per tant, un cop neix, m'heu d'avisar des de l'hospital per poder organitzar-ho.
Es fa amb el nounat dormidet, hem de comptar amb el menjar, canvis de bolquers, etc. La sessió dura 3 hores aprox.
Demano deixar-se aconsellar ja que és una sessió única i irrepetible.
També caldrà deixar parlat si es farà amb pares, germans, mascotes.
-Pel vestuari i calçat igual que l'embaràs! I pel nounat, res de res, ho poso jo!!!

SESSIÓ SMASHCAKE:

-S'inclou el pastís fet a mida amb un únic atrezzo.
Caldrà saber si hi ha alguna intolerància alimentaria abans de fer l'encàrrec del pastís i també saber si el nadó té alguna por com per exemple els globus!!!
Així no ens emportem cap sorpresa!
-Pel vestuari, ho parlarem previament, ja que hem de tenir en compte que quedarà super brut. Disposo d'alguna coseta de roba en cas que el client no tingui.
-Portar roba de recanvi... el nadó acabarà molt brut i dolcet!!!