Com funcionen les sessions amb nounat

28 d'abril 2021 - Novetats - Comentar -

Les sessions nounat, tot un món:


Quan em demaneu informació sobre aquest tipus de sessió, us explico un munt d'informació, consells, etc. Intentaré deixar-ho tot escrit aquí (a vegades m'oblido d'alguna coseta quan parlo amb els clients...).


La sessió "típica" de nounat és la del nadó dins els 10 primers dies aprox. de vida i sol (sense pares, germans...). Els demano tant petits per varies coses, es quan dormen més, mantenen la posició fetal, no tenen masses granets i la pell encara no es descama del tot. Evidentment que cada nadó és diferent, no és el mateix el que neix a la setmana 36 que el que neix a la 42. Per tant tot es parla i es decideix quin és el moment, no puc dir el "millor" moment, però si el més adequat.

No deixo entrar als germans grans, si n'hi ha, perquè és una sessió molt llarga, i una criatura de 2, 3...i inclús 8 anys, s'avorreixen i si hi ha gelosia (que és el més normal, i d'aquest tema, hauria de fer un escrit a part) pot ser que no ens ajudi massa a la hora d'atendre al nounat, ja que almenys un dels 2 atrezzos, si poden ser els dos atrezzos OLÉ, ha d'estar dormidet total per poder mantenir-lo en les posicions ideals i segures per fer les fotos i és aquí on sumem les hores, més el menjar, més els bolquers, més el singlot, més el que sigui.

Resumint, aquesta sessió és exclusiva pel nounat i li dediquem tota l'energia i tota la cura durant un matí sencer (es recomana els matins perquè és quan tendeixen a dormir més).

Després, pares i germans, si n'hi ha, es queda un altre moment, pot ser a la tarda del mateix dia o durant els 15-20 dies següents, comptant que el nadó no tingui més d'un mes de vida perquè no es vegi taaant canviat i mantenir-vos el pack. Si es decideix fer més endavant, es considerarà una altre feina.

En cas que els clients vinguin de lluny i no poden fer 2 viatges, intentaré amb totes les meves forces afegir-hi el resta de família amb el nounat, però com sempre dic, no ho puc garantir, s'intentarà, però dependrà de com es desenvolupi la sessió del nounat sol. 

La meva recomanció és sempre el que us he explicat més amunt, partir-ho en 2 vegades, i tots anem més relaxats.

Com a novetat, us poso a la vostra disposició una sessió de nounat sol però només amb un sol atrezzo pensat per afegir pares i germans en una sola sessió.

Els 2 atrezzos consten d'un amb la criatura dins un cistell o similar i l'altre sense res, el més natural possible. En cas de decantar-se per aquesta nova opció d'un sol atrezzo, us deixaré escollir quin voleu dels 2.

Ahhh, si, i també hi ha la sessió nounat & família, sense fer el nounat sol. Aquest anirà en braços i en aquest cas podem apurar fins als 20-25 aprox de vida.

Tot el explicat aquí, sempre dependrà de la salut de la mare, del nadó, si és prematur, si són bessons i actualment pendents del Covid19. Tot ho hem de tenir en compte i parlant-ho, trobarem solució.

2az

2 ATREZZOS

DSC_4835 copia
DSC_3976 copia
DSC_6759 L copia
DSC_9009 copia
30x40 copia
Comparteix 
Veure anterior Veure següent