Vols tenir un petit book?

15 de març 2022 - Novetats - Comentar -

Sessions de fotos pensades per pre-adolescents i adolescents per actualitzar i ampliar les seves xarxes socials o simplement per tenir un petit book.

DSC_2813 copia
Deixa un comentari

Què cal saber de les sessions d'exterior

08 de maig 2021 - Novetats - Comentar -

Volem fer una sessió a fora, com funciona? On anirem?

Són molts els factors que tinc en compte a l'hora d'escollir un lloc i planificar les fotos i ara intentaré explicar-los en què em baso:  • Que sigui aprop del meu estudi (en cas que hi haguéssim d'anar).
  • Si es tracta d'un grup gran, més cotxes, necessitem que hi hagi lloc per poder aparcar i no molestar.
  • De fàcil accés.
  • L'època de l'any, com que treballo quan el sol ja va baixant  (per tenir la llum més bonica) doncs els horaris van variant, per exemple a l'hivern acostumo a disparar cap a les 16h i a l'estiu a les 20h.
  • Si fa núvol o fa sol, també vario els llocs, no és el mateix estar dins un bosc que a un camp obert. Tinc ben estudiada la llum per tal de garantir què les fotos sortiran bé.
  • Si les fotos són de criatures petites, miraré d'escollir llocs sense massa obstacles ni desnivells. Un exemple que sempre explico: si tenim a un bebé de 2 anyets no el posaré dins un camp amb l'herba super alta.
  • Com he dit abans, fàcil accés tan amb cotxe o com si caminem 1 minut i sempre respectant les zones privades. En cas que ho siguin i en tinc constància, hauré demanat permís anteriorment.
  • Si els clients porten gos, buscar lloc on no hi hagi molta afluència d'altres gossos, per poder tenir a la seva mascota al màxim de tranquil·la possible.
  • Les localitzacions que tinc acostumen a ser poc transitades per tal d'estar ben còmodes.
  • També tinc en compte, els colors de la roba i el lloc on anirem, que pugui conjuntar tot el màxim de bé possible.I si tenim un lloc pensat on ens agradaria fer les fotos? Doncs, cap problema, mentres sigui "apte" per aconseguir unes bones imatges.

M'agrada tenir controlat el lloc per tot el que he explicat i sobretot per tenir una bona llum. Es parla amb els clients i si cal, faig una visita prèvia.

Quan hi ha criatures, no podem perdre ni un minut buscant a quin lloc farem les fotos, hem d'anar directes el gra!!!

Els desplaçaments extres no entren en els packs, us informaré de tot quan fem el pressupost!

APF_2901 copia
Deixa un comentari

Com funcionen les sessions amb nounat

28 d'abril 2021 - Novetats - Comentar -

Les sessions nounat, tot un món:


Quan em demaneu informació sobre aquest tipus de sessió, us explico un munt d'informació, consells, etc. Intentaré deixar-ho tot escrit aquí (a vegades m'oblido d'alguna coseta quan parlo amb els clients...).


La sessió "típica" de nounat és la del nadó dins els 10 primers dies aprox. de vida i sol (sense pares, germans...). Els demano tant petits per varies coses, es quan dormen més, mantenen la posició fetal, no tenen masses granets i la pell encara no es descama del tot. Evidentment que cada nadó és diferent, no és el mateix el que neix a la setmana 36 que el que neix a la 42. Per tant tot es parla i es decideix quin és el moment, no puc dir el "millor" moment, però si el més adequat.

No deixo entrar als germans grans, si n'hi ha, perquè és una sessió molt llarga, i una criatura de 2, 3...i inclús 8 anys, s'avorreixen i si hi ha gelosia (que és el més normal, i d'aquest tema, hauria de fer un escrit a part) pot ser que no ens ajudi massa a la hora d'atendre al nounat, ja que almenys un dels 2 atrezzos, si poden ser els dos atrezzos OLÉ, ha d'estar dormidet total per poder mantenir-lo en les posicions ideals i segures per fer les fotos i és aquí on sumem les hores, més el menjar, més els bolquers, més el singlot, més el que sigui.

Resumint, aquesta sessió és exclusiva pel nounat i li dediquem tota l'energia i tota la cura durant un matí sencer (es recomana els matins perquè és quan tendeixen a dormir més).

Després, pares i germans, si n'hi ha, es queda un altre moment, pot ser a la tarda del mateix dia o durant els 15-20 dies següents, comptant que el nadó no tingui més d'un mes de vida perquè no es vegi taaant canviat i mantenir-vos el pack. Si es decideix fer més endavant, es considerarà una altre feina.

En cas que els clients vinguin de lluny i no poden fer 2 viatges, intentaré amb totes les meves forces afegir-hi el resta de família amb el nounat, però com sempre dic, no ho puc garantir, s'intentarà, però dependrà de com es desenvolupi la sessió del nounat sol. 

La meva recomanció és sempre el que us he explicat més amunt, partir-ho en 2 vegades, i tots anem més relaxats.

Com a novetat, us poso a la vostra disposició una sessió de nounat sol però només amb un sol atrezzo pensat per afegir pares i germans en una sola sessió.

Els 2 atrezzos consten d'un amb la criatura dins un cistell o similar i l'altre sense res, el més natural possible. En cas de decantar-se per aquesta nova opció d'un sol atrezzo, us deixaré escollir quin voleu dels 2.

Ahhh, si, i també hi ha la sessió nounat & família, sense fer el nounat sol. Aquest anirà en braços i en aquest cas podem apurar fins als 20-25 aprox de vida.

Tot el explicat aquí, sempre dependrà de la salut de la mare, del nadó, si és prematur, si són bessons i actualment pendents del Covid19. Tot ho hem de tenir en compte i parlant-ho, trobarem solució.

2az

2 ATREZZOS

Deixa un comentari

El seguiment del 1r any de vida

28 d'abril 2021 - General - Comentar -

Seguiment del 1r any de vida


Com canvia un nadó durant el seu primer any de vida, una passada!!!

Voleu tenir un record per sempre?

Us he preparat un pack de 3 mini sessions pensades pels 4 mesos aprox, 8 mesos aprox i 12 mesos aprox.

Es tracten d'unes sessions "ràpides" amb una continuïtat (buscarem un atrezzo, roba, colors que segueixin una línea).

Són 9 fotos en total, 3 per cada sessió. El preu és tancat. Podeu contactar amb mi per més info.

Us deixo amb 3 fotos de mostra (aquí són exemples, per tant, les 3 criatures no són les mateixes però si tenen els mesos aconsellats, 4-8-12 aprox).

1-img
Deixa un comentari

Smashcake dels 2 anys

11 de març 2021 - Novetats - Comentar -

AIXAFEM EL PASTÍS:

Us presento la sessió amb el pastís dels 2 anys (fins ara només havia fet 1 any). Amb un atrezzo natural i senzill, sortint una miqueta del que havíem fet fins ara (globus, corones, etc).

També el faré pel primer any. Només haureu de portar la roba (color blanc o cru, tipus "peto", vestit, granota) i a la nena/nen, res més!!!

DSC_5899 copia
Deixa un comentari